Litt om låtene:

Sangene jeg skriver er i melankolsk og melodiøs visepop sjanger.
Da jeg ser på musikk som sjelens, hjertets og alle verdens språk, føles det riktig for meg å skrive fra hjertet, om personlige tanker og opplevelser. Tekstene mine er åpne, ærlige og nære.
Jeg ønsker først og fremst å formidle noe av meg selv, sette deg i en stemning, skape åpenhet rundt vanskelige temaer og gi deg en følelse av at du ikke er alene.
Dette er min måte å uttrykke meg på, og dette er meg..


Pasted GraphicHvorfor musikk?

Jeg har ofte stilt meg selv dette spørsmålet: Hvorfor føles det så livsviktig for meg å få jobbe med musikk? Hvorfor kan jeg ikke bare gi meg, skaffe meg en "vanlig" jobb, og være tilfreds med livet som det er? Hvorfor utsetter jeg meg selv for prestasjonsangst, sceneskrekk og daglige møter med janteloven?
Av og til virker det som en uendelig lang vei å gå og til tider umulig... Men sannheten er at uten musikken, ville ikke jeg vært meg.
Helt siden jeg var liten jente, har jeg vært en stille og sjenert person som ikke gjorde så mye ut av meg. Jeg vokste opp i turbulente familieforhold, og lærte meg tidlig at det var lurt å være litt usynlig. 
Jeg var mye hos besteforeldrene mine. De hadde et hjem fullt av glede, humor og levende musikk. Bestefaren min var nemlig musiker, spilte all mulige slags instrumenter, og han vugget meg i søvn med gitarspill og sang fra jeg var ganske liten.. I tillegg hadde de en idyllisk hytte på Vegårdshei som vi besøkte ofte.
Det var der det hele begynte, med bestefars gitarspill, sang og Vegårdshei. Denne hytta hadde en stor terrasse uten rekkverk, som ble min første scene. Både før og etter bestefar og kammeratene hans spilte opp til dans, inntok vi scenen med teater og sang. Musikken gav meg en følelse av trygghet og frihet, det var lov å gjøre noe ut av seg og få være seg selv
Jeg søkte mye trøst i musikken, da ting var vanskelig, gikk stadig rundt for meg selv, diktet, danset og sang. Musikken ble mitt tilflukstssted og min måte å uttrykke meg på, og allerede da visste jeg at det var dette jeg skulle drive med.


Pasted Graphic 2